RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Εθνικές Ομάδες | Λιόλιος: «Με όλα τα “όπλα” η Εθνική στη Λάρισα»

Σχεδόν πλήρης θα εμφανιστεί η Εθνική μας ομάδα στο ματς με τη Μεγάλη Βρετανία που θα διεξαχθεί στη Λάρισα όπως είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Εβδομάδα γεμάτη μπάσκετ από 28 Ιουνίου μέχρι και τρεις Ιουλίου στη Θεσσαλία. Η Εθνική ανδρών θα αγωνιστεί στο «Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης», το Πανελλήνιο Παίδων που θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα, αλλά και το 3χ3 στη Λάρισα. Η συμφωνία για όλα αυτά σφραγίστηκε στη συνάντηση που είχαν ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Αγοραστός και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος.

Οι δύο άντρες, είχαν συνομιλία σχετικά με όλα τα γεγονότα που θα διεξαχθούν εκείνο το διάστημα, με τον περιφερειάρχη να κάνει ειδική αναφορά στην Εθνική ανδρών. Ο Βαγγελής Λιόλιος, από την πλευρά του στάθηκε στο ότι θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της Εθνικής κόντρα στη μεγάλη Βρετανία. Παρών ήταν και ο Κωνσταντίνος Σβερκούνος, γενικός διευθυντής της ΕΟΚ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Λιόλιος:

«Η Εθνική Ομάδα έρχεται στη Λάρισα με τα περισσότερα από τα αστέρια της, για την επίσημη πρώτη του καινούργιου ομοσπονδιακού προπονητή, του κ. Ιτούδη. Νομίζουμε ότι ο αγώνας με την Μεγάλη Βρετανία στην πόλη σας, θα είναι το ξεκίνημα μίας πολύ επιτυχημένης και μεγάλης πορείας της Εθνικής Ομάδας. Θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη, ώστε να βάλουμε τα θεμέλια, προκειμένου να συμμετάσχουμε και να πρωταγωνιστήσουμε στο παγκόσμιο κύπελλο. Ευχαριστούμε τον κ. Αγοραστό για την υποστήριξη στην επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων, που ευχόμαστε να μας κάνει όλους ξανά υπερήφανους και να μας ξαναβγάλει στο δρόμο για να πανηγυρίσουμε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία της.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όχι απλά μας προσκάλεσε, αλλά ουσιαστικά υιοθέτησε την Εθνική Ομάδα κάνοντας ό,τι έπρεπε να γίνει για να μπορέσει να έρθει εδώ στη Λάρισα. Αυτό είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για την πόλη και τη Θεσσαλία. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα υποστηρίξει τη διοργάνωση, γιατί η επαρχία διψάει για τέτοιες διοργανώσεις. Ειδικά η Θεσσαλία που έχει μπασκετικό παρελθόν, αλλά και παρόν. Ας ελπίσουμε ότι με την ευκαιρία αυτή θα ενδυναμώσει περισσότερο το άθλημα. Επιπλέον, ευχαριστούμε που με την υποστήριξη της Περιφέρειας θα φιλοξενηθούν στην Καρδίτσα οι οκτώ καλύτερες ομάδες Παίδων, στο πλαίσιο της διεξαγωγής της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος».

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Αγοραστός:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για την πόλη της Λάρισας που σήμερα βρίσκεται κοντά μας ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος. Ένας άνθρωπος με μεγάλη μπασκετική διαδρομή, αλλά και επαγγελματική διαδρομή. Είναι εδώ και πραγματικά τον ευχαριστώ που στο κάλεσμά μας για πρώτη φορά η Λάρισα και η Θεσσαλία να φιλοξενήσει μια Εθνική Ομάδα μπάσκετ να παίξει σε έναν επίσημο κι έναν μεγάλο αγώνα ανταποκρίθηκε θετικά. Είναι σημαντικό αυτό και τον ευχαριστούμε , γιατί για πρώτη φορά θα είναι εδώ τέλος του μήνα η Εθνική Ανδρών και θα δώσει τον τελευταίο της αγώνα για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Μεγάλη Βρετανία. Είναι ένας μεγάλος αγώνας, για πρώτη φορά θα έχουμε όλο τον κόσμο κοντά γεμάτο το γήπεδο και τον ευχαριστώ και για το Πανελλήνιο Παίδων που θα γίνει στην Καρδίτσα στο νέο κλειστό που κατασκευάσαμε εκεί.

Θα είναι μια εβδομάδα μπασκετική στη Θεσσαλία, αλλά ταυτόχρονα οι αποστολές θα είναι φιλοξενούμενες της περιφέρειας της Θεσσαλίας θα αναβαθμίσουμε και το γήπεδο της Νεάπολης που χρειάζεται αλλαγές: Αποδυτήρια, κλιματισμό, περιβάλλοντα χώρο και κάποιες άλλες αναβαθμίσεις. Όλα αυτά θα τα κάνουμε, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα γήπεδο πιο ασφαλές και πιο σύγχρονο, Θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη θετική ανταπόκριση που είναι σημαντικό. Αντιλαμβάνεστε μια Λάρισα των αιώνων να μην έχει έρθει ποτέ Εθνική ομάδα μπάσκετ να παίξει. Αυτό ήταν κάτι που ζητούσαν οι μπασκετικοί. Μάλιστα ένας γνωστός μου που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι μας λέει κάθε φορά «την Εθνική Ομάδα να μας φέρετε». Μας έδωσε το έναυσμα για να φέρουμε την Εθνική Ομάδα για να ικανοποιήσουμε την επιθυμία πολλών ανθρώπων και νέων παιδιών εδώ στη Λάρισα και τη Θεσσαλία».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας  στο Facebook. στο Twitter. στο Instagram. στο Youtube. στο TikTok.

 


vstore.gr overfm
vstore workstationPLANET SPORTS