Conference League

Λίνκολν-ΠΑΟΚ 0-2: Ο Δικέφαλος έκανε το καθήκον του

Ξεκίνημα με το δεξί για τους «ασπρόμαυρους» στο Europa Conference League

16.09.2021 | 21:39

Με ένα τέρμα του Άκπομ και ένα του Μιτρίτσα, ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής από το Γιβραλτάρ με 0-2, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Europa Conference League.

Μετά τα πρώτα λεπτά όπου οι δύο ομάδες είχαν αναγνωριστικές επαφές με την μπάλα, ο ΠΑΟΚ έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με τον Άκπομ να υποδέχεται την εκπληκτική κάθετη του Μπίσεσβαρ αλλά να μη νικά στο τετ-α-τετ τον Σολέρ.

Στο 25′ οι γηπεδούχοι έγιναν για πρώτη φορά απειλητικοί με ένα σουτ του Γκόμες, ο οποίος στο 36′ νικήθηκε από τον Πασχαλάκη σουτάροντας από πλεονεκτική θέση. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρος και με τον Δικέφαλο να είναι νωχελικός, ο Τέιλορ έκανε μία πολύ όμορφη ενέργεια πατώντας μέσα στην περιοχή της Λίνκολν, γυρίζοντας την μπάλα στον Άκπομ ο οποίος έγραψε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και στο 54′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ξανά με τον Άκπομ, ο οποίος όμως υποδείχθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Πέντε λεπτά αργότερα το γκολ του Μιτρίτσα θα μετρήσει κανονικά, με τον Ρουμάνο να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σολέρ και να κάνει το 0-2.

Στιγμές αργότερα η Λίνκολν προσπάθησε να μπει και πάλι στο ματς, αλλά ο Πασχαλάκης σταμάτησε εκ νέου τον Γκόμες σε τετ-α-τετ. Στο 78′ ο Κωνσταντέλιας ο οποίος πέρασε λίγο νωρίτερα στο ματς παραλίγο να χρηστεί σκόρερ, με τους γηπεδούχους να διώχνουν την μπάλα πάνω στη γραμμή. Οι «ασπρόμαυροι» στα τελευταία λεπτά χαλάρωσαν με αποτέλεσμα η ομάδα από το Γιβραλτάρ να προσπαθεί να μειώσει, με τον Τσιπολίνα στο 90′ να σημαδεύει το δοκάρι, στη τελευταία αξιοσημείωτα φάση του ματς.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή