Λευτέρης Πανταζής: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο για αδιανόητο λόγο | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | LIFESTYLE | Λευτέρης Πανταζής: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο για αδιανόητο λόγο

Ατύχημα είχε ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ έτρωγε σε εστιατόριο της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, καθώς απολάμβανε το γεύμα του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω, χτυπώντας το κεφάλι του στη διπλανή καρέκλα. Το κόψιμο ήταν μεγάλο και ο Λευτέρης Πανταζής γέμισε με αίματα. Αμέσως έτρεξαν επάνω του οι υπεύθυνοι του εστιατορίου ενώ ο κόσμος έδειχνε σοκαρισμένος.Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη Σπυριδούλα Τριάντου και είπε: «Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα κάτω. Πολύ ξαφνικά. Χτύπησα στην άλλη καρέκλα το κεφάλι μου και μετά έπεσα στο πάτωμα. Φοβήθηκαν όλοι, φοβήθηκα και εγώ, γιατί ένιωθα κάτι στο κεφάλι να τρέχει και έβαλα το χέρι μου να το πιάσω και γέμισα αίματα.

Ήταν σοκαριστικό. Αμέσως μου έφεραν πάγο ενώ κάλεσαν το ασθενοφόρο. Τώρα είμαι καλύτερα, παίρνω βέβαια αντιβίωση… Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός, αφού χτύπησε στην άλλη καρέκλα που με κράτησε. Αν έπεφτα στο πάτωμα, θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα».

PLANET SPORTS