Super League 1

Λεβαδειακός- Παναιτωλικός: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Βοιωτία

Ο Λεβαδειακός σήμερα (26/2) στις 16:00 υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

26.02.2023 | 11:05

Μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα στις 16:00 στην Βοιωτία ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Λεβαδειακός βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς και ψάχνει πόντους για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με 1-0 απο τον Ατρόμητο, ενώ έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόνο 2 φορές την Φετινή σεζόν. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γερεμέγιεφ, Λούα Λούα, Βήχο, Βινίσιους, Τόρο, Μουτίνιο, Μπαχανάκ.

Ο Παναιτωλικός βρίσκονται στην 8η θέση με 27 βαθμούς και στην προηγούμενη αγωνιστική κέρδισαν με 1-0 τον Ιωνικό. Ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει εκ νέου στους Ανέστη, Λάρσον και για πρώτη φορά ο Νοσίρου. Εκτός για διαφορετικούς λόγους βρίσκονται οι Νταγκό, Μπακάκης, Μαλής, Χατζηθεοδωρίδης, Βοΐλης, Στεργιάκης, Αποστολόπουλος, Λαζαρίδης, Νικολάου, Ραγιάς

Διαιτητής: Μανούχος (Σπυρόπουλος, Στάικος, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Γκάμαρης, Μπουξμπάουμ)

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή