Super League 1

Λεβαδειακός- Λαμία: «Καίγονται» για βαθμούς και οι δυο ομάδες

Ο Λεβαδειακός σήμερα (22/1) στις 17:00 υποδέχεται την Λαμία, σε ένα ματς «φωτιά», για την 19η αγωνιστική της Super League.

22.01.2023 | 10:15

Ο Λεβαδειακός στις 17:00 φιλοξενεί την Λαμία στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Super League και χρειάζονται και οι δυο βαθμό για να αποφύγουν την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Λεβαδειακός προέρχεται από εκτός έδρας ισπαλία (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης. Βρίσκεται στην 12η θέση με 12 βαθμούς και είναι ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Γιάσμινκο Βέλιτς υπολογίζει και πάλι τόσο στον Βινίσιους όσο και στον Σακό.

Αντίθετα, η Λαμία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Ατρόμητο την περασμένη αγωνιστική και βρίσκεται στην 13η θέση με 11 πόντους. Ο Σάββας Παντελίδης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην εικοσάδα και τον 26χρονο Λευκορώσο αμυντικό Αλεξάνταρ Πάβλοβετς ενώ εκτός έμειναν οι Αντέτζο και Ασκόφσκι. Αξίζει να σημειωθεί οτι η Λαμία μέχρι στιγμής έχει μια νίκη στο Φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Ευαγγέλου (Κωσταράς, Πετρόπουλος, 4ος Βεργέτης, VAR: Τζήλος, Κωνσταντίνου)

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή