Λαύριο: Μουράτος και Ντέιβις έφτασαν τους 500 πόντους | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Λαύριο: Μουράτος και Ντέιβις έφτασαν τους 500 πόντους

Ο Βασίλης Μουράτος και ο Ντέβιν Ντέιβις είναι δύο από τα βασικά «γρανάζια» της μηχανής του φετινού Λαυρίου Megabolt, συνυπάρχοντας για δεύτερη σεζόν στη λαυρεωτική.

Ο Βασίλης Μουράτος και ο Ντέβιν Ντέιβις είναι δύο από τα βασικά «γρανάζια» της μηχανής του φετινού Λαυρίου Megabolt, συνυπάρχοντας για δεύτερη σεζόν στη λαυρεωτική. Οι δυο τους έφτασαν και ξεπέρασαν μαζί απόψε τους 500 πόντους με τη φανέλα του Λαυρίου Megabolt. Ο πρώτος έχοντας 12 και ο δεύτερος με επτά πόντους.Ακόμη για το Λαύριο Megabolt…

*Ο Ντέβιν Ντέιβς έχοντας 1/1 τρίποντο, έγινε ο 4ος της λίστας των παικτών της ομάδας της λαυρεωτικής με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από την περίμετρο στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τα 61 και ξεπέρασε κατά ένα τον Ντορόν Λαμπ που έπαιξε στο Λαύριο το 2017-18 και το 2018-19.

*Ο Πέτρος Γερομιχαλός έγινε ο 9ος παίκτης στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που έφτασε τις 50 συμμετοχές με τη φανέλα του.

*Με το μοναδικό του κλέψιμο, ο Άλφα Ντιαλό έγινε ο 7ος της σχετικής λίστας του Λαυρίου Megabolt. Έφτασε τα 43 και ξεπέρασε κατά ένα τον Μπράντον Γιανγκ.

Ετικέτες:

PLANET SPORTS