Super League 1

Λάθος άνθρωπος (ο Γιαννίκης) ζητάει συνέχεια συγγνώμη…

Ο Γιαννίκης απολογείται διαρκώς για τα αποτελέσματα της ΑΕΚ και φαίνεται πως είναι λάθος άνθρωπος για τον πάγκο της «Ένωσης». Γράφει ο Γιώργος Χελάκης

28.02.2022 | 08:42

Αυτή κατάσταση δεν μαζεύεται πια όπως δεν μαζεύεται και η οργή των οπαδών που θεωρούν ότι τους πούλησαν παραμύθι.

Πόσες συγνώμες και πόσες φορές να ζητήσει ο Αργύρης Γιαννίκης. Είναι πια τόσες πολλές που έχουν χάσει την αξία τους. Θα μου πείτε αφού δεν ζητούν συγνώμη αυτοί που με τις επιλογές του οδήγησαν την ομάδα εκεί που την οδήγησαν αναγκάζεται να το κάνει (μόνος αυτός ) ο προπονητής της ομάδας, αυτός που την παρέλαβε μετά το πέρασμα του Μιλόγιεβιτς. Αυτό που ζήτησε ένα κανονικό αμυντικό χαφ και μετά από δυο μήνες ψάξιμο του είπαν ότι δεν βρήκαν. Αυτό που είδαμε στη Λεωφόρο ήταν μια ασπόνδυλη ομάδα.

« Εδώ και καιρό η Ενωση παραπατάει…»

Μια ομάδα που επιτίθεται μεν αλλά όταν είναι να αμυνθεί το κάνει ρόιδο. Λες και δεν πρόκειται για την ίδια ΑΕΚ. Αστεία πέναλτι, αστεία μαρκαρίσματα. Το κακό δεν αφορά μόνο την αμυντική γραμμή. Το έχουμε επισημάνει κι άλλες φορές. Το πρόβλημα ξεκινάει από τον τρόπο που (δεν) αμύνεται η μεσσία γραμμή. Όταν όλες οι επιθέσεις των αντίπαλων σκάνε στην άμυνα είναι περίπου μοιραίο να γίνουν λάθη και να μπουν γκολ που κανονικά δεν θα έπρεπε να μπουν. Εδώ και καιρό η Ενωση παραπατάει. Εχει χάσει όλους τους στόχους της αλλά από την διοίκηση δεν υπάρχει ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Οι επικοινωνιακοί μηχανισμοί εξηγούν ότι δεν θα παρθούν αποφάσεις εν θερμώ. Μπορεί να είναι κι έτσι.

Στο μεταξύ το παραπάτημα συνεχίζεται κι όταν μια ομάδα δεν μπορεί να πάρει τα ντέρμπι τότε μπορούν να της συμβούν ακόμα και τα χειρότερα στο πλέι οφ. Το να την αφήσει ο Παναθηναϊκός τέταρτη είναι μικρό κακό. Το θέμα είναι , έτσι όπως το πάει μην την προλάβει και κανένας άλλος αφήνοντάς την πέμπτη δηλαδή εκτός Ευρώπης. Ο Γιαννίκης έχει δοκιμάσει όλα τα σχήματα, κάθε διαθέσιμο παίκτη. Και με Μάνταλο και χωρίς. Με Τσούμπερ και με Άμραμπατ σαν δοκάρια. Τους έχει αλλάξει όλους στα αμυντικά χαφ και δεν του πιάνει τίποτα.

Είναι φανερό πως ορισμένοι (όχι λίγοι) παίκτες έχουν υπερεκτιμηθεί.  Ότι το καλοκαίρι το κάρο μπήκε μπροστά από το άλογο. Ότι ακόμα κι όταν ήρθε η σφαλιάρα από την Βελέζ  κάποιοι δεν μαζεύτηκαν κι έλεγαν κουβέντες για πρωτάθλημα. Αυτή κατάσταση δεν μαζεύεται πια όπως δεν μαζεύεται και η οργή των οπαδών που θεωρούν ότι τους πούλησαν παραμύθι.  Η Ενωση βρίσκεται σε πολύ κακό φεγγάρι. Ο οργανωμένος Παναθηναϊκός τη χτύπησε εκεί που πονούσε. Ο Αϊτόρ έμοιαζε αεροδυναμικός και ο Παλάσιος βιονικός μπροστά στους αμήχανους και μπερδεμένους μπακ της ΑΕΚ. Όλα αυτά δεν γίνεται να τα σκεπάσει η νέα συγνώμη του Γιαννίκη όσο αυτοί που πραγματικά την χρωστούν δεν βγαίνουν θαρρετά να τη ζητήσουν.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή