Διεθνή

Ρεάλ Μαδρίτης Copa Del Rey Λάσο: Παράξενη χρονιά, χαρούμενος με την νοοτροπία των παικτών μου

Ο Πάμπλο Λάσο ετοιμάζεται να κατακτήσει τον 21ο τίτλο της καριέρας του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στη Ρεάλ Μαδρίτης λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Copa Del Rey (Κυπελλο Ισπανίας).

11.02.2021 | 08:33

Ο Πάμπλο Λάσο ετοιμάζεται να κατακτήσει τον 21ο τίτλο της καριέρας του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στη Ρεάλ Μαδρίτης λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Copa Del Rey (Κυπελλο Ισπανίας), αφού ο Τζέφρι Τέιλορ τέθηκε νοκ άουτ.

Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της Ρεάλ δεν χάνει το χιούμορ και την καλή του διάθεση, όπως φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Όπως χιουμοριστικά ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός: «Αν σας πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα μου, θα σκεφτείτε πως είμαι μαλ…”.

Επιπλέον πρόσθεσε: «Έχω τεράστιες απαιτήσεις από την ομάδα και τον εαυτό μου. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε μέρα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η σεζόν είναι παράξενη για όλους. Είμαι χαρούμενος με τη συμπεριφορά, την στάση και τη νοοτροπία των παικτών μου».

Την ίδια στιγμή, ο Λαπροβίτολα θα είναι και πάλι στη διάθεση του προπονητή του, αφού ξεπέρασε τον κορονοϊό και είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή