Λαπόρτα: «Δεν θα κάνουμε πίσω, η ESL θα γίνει και η UEFA το γνωρίζει» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Champions League | Λαπόρτα: «Δεν θα κάνουμε πίσω, η ESL θα γίνει και η UEFA το γνωρίζει»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, μιλησε για την European Super League και τόνισε ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί παρά τις αντιρρήσεις της UEFA.

Δεν ξεκίνησε καθόλου το πρότζεκτ της European Super League, μετά τις αντιδράσεις οι οποίες υπήρξαν. Ωστόσο Ρεάλ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα δεν απορρίπτουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ.Οι τρεις ομάδες επιμένουν στη δημιουργία της συγκεκριμένης λίγκας, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συνέλευσης των μελών του συλλόγου, να τονίζει ότι θα γίνει εκ νέου προσπάθεια για την δημιουργία της.

«Το εγχείρημα είναι ζωντανό, η UEFA δεν ήθελε να δεχτεί διάλογο και δεν το καταλαβαίνουμε. Δεν πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη που θέλαμε να γίνουμε κυρίαρχοι του πεπρωμένου μας. Δεν θα πληρώσουμε κυρώσεις, έχουμε δίκιο.Η UEFA δεν ήθελε να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι για να μιλήσουμε και δεν ξέρω το γιατί. Δεν θα τιμωρηθούμε, είμαστε σωστοί σε όλα.

Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τα κλαμπ που αποχώρησαν. Αν τα δικαστήρια μας δικαιώσουν, τότε οι ομάδες μπορούν να σπάσουν το συμβόλαιο που έχουν με την UEFA. Δεν θα κάνουμε πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας των «μπλαουγκράνα».

PLANET SPORTS