Λαμία - Στη ΜΕΘ γνωστός δημοσιογράφος «χτυπημένος» από κορονοϊό

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Joyed - Νίκος Κατσαρός - Άκης Δημακός

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Λαμία – Στη ΜΕΘ γνωστός δημοσιογράφος «χτυπημένος» από κορονοϊό

Στη ΜΕΘ Covid στο νοσοκομείο στη Λαμία νοσηλεύεται γνωστός δημοσιογράφος ηλικίας 64 ετών από τη Βόρεια Εύβοια.

Ο 64χρονος νόσησε από κορονοϊό την τελευταία εβδομάδα. Πρώτα είχε αρρωστήσει ο γιος του ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο στη Λαμία στην Κλινική ήπιας νοσηλείας, όπως αναφέρουν τα Dnews.gr.Ο 64χρονος οδήγησε μόνος του μέχρι τη Λαμία προκειμένου να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της πρωτεύουσας του νομού Φθιώτιδας. Ωστόσο στα επείγοντα του νοσοκομείου διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 56χρονος από το Δήμο Λοκρών κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από 16 ημέρες άνισου αγώνα με τον ιό. Επρόκειτο για ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο και οικογενειάρχη από τη Λοκρίδα, που είχε διασωληνωθεί προπαραμονή Πρωτοχρονιάς.

Η απώλειά του 56χρονου είχε ως αποτέλεσμα να αδειάσει κρεβάτι στη ΜΕΘ Λαμίας και αμέσως να γίνει η εισαγωγή του 64χρονου δημοσιογράφου. Τραγική ειρωνεία είναι ότι σε διπλανό κρεβάτι νοσηλεύεται και ένας ξάδερφος του δημοσιογράφου. Βρέθηκε και αυτός θετικός στον ιό μετά από έμφραγμα.

Στη ΜΕΘ Covid από τις 11 Νοεμβρίου νοσηλεύονται συνεχώς 12 άτομα. Αμέσως μόλις αδειάζει κρεβάτι άμεσα βρίσκεται σοβαρό περιστατικό που χρήζει εντατικής παρακολούθησης. Αυτή τη στιγμή η διάμεση ηλικία των νοσηλευόμενων είναι στα 58 έτη. Αντίστοιχα άλλοι 56 ασθενείς νοσηλεύονται στο Πέτρινο κτίριο έχοντας αυξηθεί κατά ένας από το προηγούμενο 24ωρο, αφού είχαμε εφτά εισαγωγές έναντι έξι εξιτηρίων.

PLANET SPORTS