Super League 1

Λαμία-Ιωνικός: Μάχη της… «ουράς» με ντεμπούτο Γρηγορίου

Η Λαμία σήμερα (30/01) στις 19:30 υποδέχεται τον Ιωνικό για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει τον υποβιβασμό.

30.01.2023 | 10:15

Η Λαμία σήμερα στις 19:30 υποδέχεται τον Ιωνικό στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με όποια ομάδα κερδίσει θα μπορεί να ελπίζει για την παραμονή στα.. «μεγάλα σαλόνια».

Η Λαμία βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς, στο +4 από τον ουραγό Ιωνικό και στο -1  από τον Λεβαδειακό (που λίγο νωρίτερα φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ). Αξίζει να σημειωθεί οτι έχουν να κερδίσουν απο 1 Οκτώβριου (1-0 τον Λεβαδειακό). Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάββας Παντελίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του  τους Αντέτζο και Γκοράνοφ, ενώ επιστρέφει στην αποστολή ο Ασκόφσκι.

Απο την άλλη πλευρά, ο Ιωνικός είναι τελευταίος στη βαθμολογία με 8 βαθμούς και κόντρα στη Λαμία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο νέος προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου. Αξίζει να αναφερθεί οτι οι Νικαιώτες έχουν να κερδίσουν στο πρωτάθλημα απο τις 5 Νοεμβρίου (0-2 τον ΟΦΗ). Απο την αποστολή απουσιάζει ο τραυματίας Σόουζα, ενώ επέστρεψε ο Μασάς.

 

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
Α’ βοηθός: Ανδρέας Φωτόπουλος
Β’ βοηθός: Αντώνιος Σινιοράκης
4ος διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου
VAR: Ανδρέας Γκάμαρης

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή