Super League 1

Λαμία Επασί: Ο τερματοφύλακας της Λαμίας εξετάζεται για τα γκολπόστ του Καμερούν

Ο Ντεβί Επασί είναι από τους τερματοφύλακες που το τεχνικό επιτελείο του Καμερούν έχει στα υπόψιν.

08.04.2021 | 18:02

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Ντεβί Επασί, παρακολουθείται από το τεχνικό επιτελείο της εθνικής Καμερούν, με φόντο τις επόμενες κλήσεις. Ο προπονητής τερματοφυλάκων της χώρας, Ζακ Σονγκό, ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από τα ματς της Ντεπορτίβο με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο UEFA της σεζόν 1999-2000, είναι αυτός που εξετάζει όλους τους τερματοφύλακες που αγωνίζονται εκτός της χώρας ή έχουν δικαίωμα να φορέσουν τη φανέλα των «λιονταριών» και στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Ντεβί Επασί.

O 28χρονος γκολκίπερ της Λαμίας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στo εθνικό ποδοσφαιρικό κέντρο του Κλερφοντέν, δίπλα στον γνωστό τερματοφύλακα Αλφόνς Αρεολά.

 

Από τη στιγμή όμως που ο πατέρας του είναι από το Καμερούν, έχει τη δυνατότητα να φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας της αφρικανικής χώρας και ο Σονγκό έχει έρθει σε απευθείας επαφή μαζί του για να του μεταφέρει το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στις επόμενες κλήσεις. Ο 28χρονος  πορτιέρε έχει υπερασπιστεί 22 φορές την εστία των Φθιωτών στην τρέχουσα σεζόν της Super League Interwetten.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή