Κύπελλο Ελλάδας

Κύπελλο Ελλάδας – Η Προοδευτική «πέρασε» στα πέναλτι

Η Προοδευτική πήρε την πρόκριση στην τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον γηπεδούχο Εθνικό Πειραιά στα πέναλτι με 4-2.

25.09.2021 | 20:46

Tο σπουδαίο ματς που άνοιξε την αυλαία της τρίτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Εθνικό και την Προοδευτική, βρήκε νικήτρια την φιλοξενούμενη. Με 4-2 στα πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια και η παράταση). Ο τυπικά γηπεδούχος Εθνικός, καθώς η συνάντηση έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, μπήκε καλύτερα. Άνοιξε το σκορ στο 24’ με το Λύγκο, ενώ στο 43’ πέναλτι που εκτέλεσε ο Στάμος έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 56’ ο Σάμιος πέτυχε το 2-0.

Η Προδευτική αντέδρασε στη συνέχεια, στο 65’ μείωσε σε 2-1 με τον Μαργαρίτη και στο 77’ ο Νομικός ισοφάρισε σε 2-2. Το σκορ δεν άλλαξε στη συνέχεια, ούτε στην παράταση και οι δύο ομάδες πήγαν στα πέναλτι, όπου ο Χαλκίδης απέκρουσε δυο πέναλτι και έδωσε την πρόκριση στην Προοδευτική με 4-2. Για την Προοδευτική ευστόχησαν οι Δημακάκος, Κυριαζής, Τσιάβος και Παλάτσιος, ενώ για τον Εθνικό πέτυχαν γκολ οι Ντάφλας και Λύγκος. Τα πέναλτι του Διάγκου και του Πανάκη απέκρουσε ο Χαλκίδης ενώ αυτό του Βοσνακίδη απέκρουσε ο Μπαντίκος. Από τους πάγκους αποβλήθηκαν οι Θεόφιλος Καλύβας και Δημήτρης Αρναούτης.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Ανδρέας Βλάχος, Γουρνιάς και Βιτσεντζάτος από την Ανατολική Αττική.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μπαντίκος, Πάππος, Αποστόλου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντάφλας (72′ Κώστας), Στάμος, Μπέλερης (117′ Δόδας), Λύγκος, Διάγκος, Σάμιος (63′ Μουκίδης, 105′ Πανάκης).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Πατσατζόγλου (46′ Στειράκης), Βοσνακίδης, Μεγαρίτης (105′ Παν. Νομικός), Παρ. Νομικός, Μπιταξής, Κυριαζής, Μακρίδης (46′ Παλάτσιος), Μακρυγιάννης (46′ Τσιάβος).

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή