Ξεκάθαρος ο Μπαμπέ: «Θέλουμε κι' αυτό το Μουντιάλ» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Εθνικές Ομάδες | Ξεκάθαρος ο Μπαμπέ: «Θέλουμε κι’ αυτό το Μουντιάλ»

Μόλις στα 22 χρόνια της ζωής του, ο Κιλιάν Μπαπέ έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και δεν κρύβει πως είναι εξαιρετικά φιλόδοξος ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής.

Μόλις στα 22 χρόνια της ζωής του, ο Κιλιάν Μπαπέ έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής και δεν κρύβει πως είναι εξαιρετικά φιλόδοξος ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής.«Νομίζω ότι είμαι κάποιος με φιλοδοξίες, είναι ένας τρομακτικός όρος, αλλά το βλέπω περισσότερο σαν να μην θέλω να θέσω όρια. Προσπαθώ να πιέσω τα όρια όσο το δυνατόν περισσότερο και θέλω να δω πού μπορεί να με οδηγήσει αυτό», σχολίασε ο νεαρός επιθετικός ποπυ ήταν από τους πρωταγωνιστές στην κατάκτηση του Μουντιάλ το 2018 από τους «πετεινούς», μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA.

«Θέλουμε να κατακτήσουμε και ένα δεύτερο Μουντιάλ. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένας στόχος που εργαζόμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήμουν αρκετά τυχερός που το κατέκτησα όταν ήμουν 19, είναι κάτι που θα με βοηθήσει να προχωρήσω στην καριέρα μου. Θα υπάρξουν περισσότερα γεγονότα και η φιλοδοξία μου είναι να κερδίσω ένα δεύτερο», πρόσθεσε ο Γάλλος άσος.

PLANET SPORTS