Εθνικές Ομάδες

«Κράξιμο» ο γερμανικός Τύπος μετά την ήττα από τα Σκόπια

Η Γερμανία ηττήθηκε χθες το βράδυ εντός έδρας από τα Σκόπια με 1-2, γεγονός που εξόργισε τον γερμανικό Τύπο.

01.04.2021 | 12:39

Η Εθνική Γερμανία υπέστη μια ντροπιαστική ήττα από τα Σκόπια με σκορ 1-2 εντός έδρας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, γεγονός που προσκάλεσε έντονη αντίδραση από τους Γερμανούς δημοσιογράφους.

Μερικά παραδείγματα είναι, το πρωτοσέλιδο της Bild που γράφει “Τι ντροπή”, το εβδομαδιαίο περιοδικό Kicker, το οποίο αναφέρει πως ήταν «μία κακή έκπληξη» και η Die Welt με τίτλο «η Γερμανία γελοιοποιήθηκε».

Επίσης η εφημερίδα «Frankfürter Allgemeine Zeitung», είχε ως σημερινό τίτλο «επώδυνη αφύπνιση για την εθνική ομάδα» με την Bild να σχολιάζει: «Ναι, η Βόρεια Μακεδονία, ένας ποδοσφαιρικός νάνος, 65ος στην κατάταξη της FIFA, όπου μόνο τέσσερις παίκτες παίζουν στα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συνέχισε, μετά από μια τέτοια «ιστορική ντροπή», «δεν αξίζει να πάτε εκεί».

Στις αναλύσεις του αγώνα, Die Welt, αναφέρει πως «η Βόρεια Μακεδονία άξιζε τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα ανίκανη να δημιουργήσει ευκαιρίες, ειδικά στο δεύτερο μέρος», ενώ η Frankfürter Allgemeine Zeitung, έγραψε ότι «η γερμανική ομάδα πίστευε ότι επέστρεψε στο προσκήνιο, αλλά η αισιοδοξία δίνει τη θέση της σε μία μεγάλη απογοήτευση».

 

 

 

 

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή