Super League 1

Κώτσης: «Ο Μαρτίνς θέλει τον Τικίνιο Σοάρες στον Ολυμπιακό»

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ένα... δικό του παιδί στον Ολυμπιακό, όπως ανέφερε ο Νίκος Κώτσης στον αέρα του OVER FM 104.9.

12.05.2021 | 12:02

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν και όπως βγαίνει από το ρεπορτάζ ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει η ομάδα να αποκτήσει έναν σέντερ φορ. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Κώτσης στον αέρα του OVER FM 104.9 Νο1 στόχος αποτελεί ο Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος είναι… παιδί του Πορτογάλου τεχνικούς.

Ο Τικίνιο Σοάρες κυκλοφορεί ελεύθερος στην ποδοσφαιρικλή αγορά, καθώς δεν θα παραμείνει στην Κίνα. Ο Βραζιλιάνος στράικερ προτάθηκε στον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι άκρως θετικός, προκειμένου να τον φέρει στον Πειραιά.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Κώτσης, ο Τικίνιο Σοάρες αποτελεί διακαή πόθο του Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα. Ο Βραζιλιάνος έχει συνεργαστεί ξανά με τον Πορτογάλο τεχνικό και είναι ο προπονητής που τον ανακάλυψε.

Ο Τικίνιο Σοάρες φέτος αγωνίστηκε στην Κίνα με τη φανέλα της Tianjin Jinmen Tiger. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε συμβόλαιο το καλοκαίρι για τρία χρόνια έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν θα το εξαντλήσει ύστερα από όσα έγιναν στο κινεζικό πρωτάθλημα, που οδήγησε αρκετούς ξένους παίκτες εκτός.

Ο Σοάρες στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Πόρτο, με την οποία μέτρησε 45 γκολ σε 97 συμμετοχές.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή