Κορωνοϊός: Και στα φαρμακεία τα ραντεβού για το εμβόλιο – Εξετάζεται και η χρήση των ΚΕΠ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Κορωνοϊός: Και στα φαρμακεία τα ραντεβού για το εμβόλιο – Εξετάζεται και η χρήση των ΚΕΠ

Πολλαπλά κανάλια για την οργάνωση του εμβολιασμού θα αξιοποιήσει η κυβέρνηση σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη.

Πολλαπλά κανάλια για την οργάνωση του εμβολιασμού θα αξιοποιήσει η κυβέρνηση σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη ο οποίος μιλώντας στη βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό προανήγγειλε την αξιοποίηση των περίπου 10.000 φαρμακείων για τα ραντεβού. Εξετάζεται η χρήση και των ΚΕΠ.Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό μέσω των περίπου 10.000 φαρμακείων. Όπως τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Κυριάκος Πιερρακάκης, επειδή υπάρχουν συνάνθρωποί μας που δεν έχουν ψηφιακές δεξιότητες, θα αξιοποιηθούν και μη ψηφιακά κανάλια όπως τα φαρμακεία για το κλείσιμο ραντεβού.

Μάλιστα ο κ. Πιερρακάκης σημείωσε ότι για τον ίδιο λόγο εξετάζεται και η αξιοποίηση και χρήση των ΚΕΠ. Μέχρι το τέλος του χρόνου ίσως ανακοινωθούν κι άλλοι τρόποι πέραν της άυλης συνταγογράφησης.

Στόχος της κυβέρνησης είναι η κατοχύρωση της άρτιας λειτουργίας της εμβολιαστική διαδικασίας. “Όλα να γίνουν σωστά και προγραμματισμένα κι αυτό είναι ευθύνη και προτεραιότητα όλων μας”, είπε ο κ. Πιερρακάκης στην ομιλία του.

Παράλληλα τόνισε ότι απέναντι σε κάθε αντιεπιστημονική και ψευδή άποψη, πρέπει να προτάξουμε το ανάστημά μας.

 

Πηγή: Dikaiologitika.gr

PLANET SPORTS