Κοντά στην Φιορεντίνα ο Σάρι | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Night - Talk and Flight - Γιώργος Ουσταμανωλάκης

overfm.gr | Serie A | Κοντά στην Φιορεντίνα ο Σάρι

Στην Ιταλία θα παραμείνει ο Μαουρίσιο Σάρι, αφού όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα. Μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Λυών για το Champions League και σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου Αντρέα Ανιέλι πήρε την απόφαση να απολύσει τον Σάρι από την Γιούβε. […]

Στην Ιταλία θα παραμείνει ο Μαουρίσιο Σάρι, αφού όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φιορεντίνα.Μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Λυών για το Champions League και σε συνδυασμό με τις μέτριες εμφανίσεις της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου Αντρέα Ανιέλι πήρε την απόφαση να απολύσει τον Σάρι από την Γιούβε.

Ήταν κάτι που φαινόταν να έρχεται αφού η γκρίνια προς το πρόσωπο του Ναπολιτάνου προπονητή ήταν κάτι παραπάνω από έντονη.

Παρόλα αυτά και όπως μεταφέρουν ρεπορτάζ από την Ιταλία ο Σάρι δεν θα αργήσει να βρει την καινούργια ομάδα που θα προπονήσει καθώς είναι μια ανάσα από το να αναλάβει την Φιορεντίνα. Αφού λύθηκαν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα σχετικά με το συμβόλαιο του στην Γιουβέντους πλέον ο Ιταλός κόουτς θα μείνει στην χώρα του, και θα μπορέσει να συνεχίσει να προπονεί ένα μεγάλο κλαμπ όπως είναι η “βιόλα”.

Αξίζει να σημειωθεί πως τίποτα δεν είναι σίγουρο, αλλά τούτη την ώρα μοιάζει με το πιθανότερο σενάριο.

 

PLANET SPORTS