Basketball Champions League

Κομνηνός: «Τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Χάποελ πλήγωσαν το ευρωπαϊκό μπάσκετ»

Ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός, παραχώρησε συνέντευξη στον Τύπο του Ισραήλ και αναφέρθηκε και στα επεισόδια του αγώνα ΑΕΚ-Χαποέλ.

19.05.2023 | 11:00

Ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός, παραχώρησε συνέντευξη στον Τύπο του Ισραήλ και τόνισε πως Φέτος αυξήθηκε ο ανταγωνισμός στη διοργάνωση, ενώ στάθηκε και στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο δεύτερο ματς των playoffs ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κομνηνός:

«Ήταν μία πολύ άσχημη ημέρα η συγκεκριμένη. Αυτό που έγινε σε εκείνο το παιχνίδι πλήγωσε το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ερευνήσαμε το θέμα και προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε μία διαδικασία, ώστε όλοι να καταλάβουν τα μέτρα που πήραμε. Τέτοια πράγματα δεν έχουν θέσει στον αθλητισμό».

Για τις συζητήσεις ανάμεσα στην Ευρωλίγκα και τη FIBA:

«Η διεξαγωγή των συζητήσεων με την Ευρωλίγκα συνεχίζεται, γεγονός που είναι πολύ σημαντικό. Χωρίς διάλογο δεν μπορείς να πας μπροστά. Έχουμε δει τα σημεία που συμφωνούμε και θα αλλάξουμε ότι είναι απαραίτητο. Οι εθνικές ομάδες και οι εγχώριες λίγκες είναι εξίσου σχετικές με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όλοι συμφωνούμε ότι αυτή την στιγμή η κατάσταση δεν είναι καλή, καθώς υπάρχουν πολλές διοργανώσεις».

 

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή