Κομνηνός: «Final 4 σε ουδέτερη έδρα στο BCL 2021-22» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Διεθνή | Κομνηνός: «Final 4 σε ουδέτερη έδρα στο BCL 2021-22»

Ο Πάτρικ Κομνηνός προανήγγειλε την επιστροφή στα Final 4 στο BCL της επόμενης σεζόν, με την διεξαγωγή του ωστόσο να πραγματοποιείται σε ουδέτερη έδρα.

Μεγάλες αλλαγές προανήγγειλε ο Πάτρικ Κομνηνός, αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του Basketball Champions League της επόμενης σεζόν. Ο CEO της διοργάνωσης, μιλώντας στο podcast «Coast To Coast», αποκάλυψε ότι του χρόνου η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με Final 4, το οποίο θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα.Έτσι, μετά από δύο χρονιές, όπου ελέω κορωνοϊού το BCL ολοκληρώθηκε με Final 8, αυτό το σενάριο εγκαταλείπεται, ενώ για πρώτη φορά το Final 4 θα λάβει χώρα όχι στην πόλη μιας από τις ομάδες που θα λάβουν μέρος, αλλά σε ουδέτερο γήπεδο, όπως ανέφερε ο Κομνηνός.

Παράλληλα, αλλαγές θα υπάρξουν και στις προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, από τους 8 ομίλους της πρώτης φάσεις, θα προκριθούν άμεσα οι ομάδες που θα πάρουν την πρώτη θέση, ενώ οι δεύτερες και τρίτες θα δώσουν μεταξύ τους σειρές αγώνων best of three.

H φάση των «16» θα παραμείνει ως έχει (με τους δύο πρώτους να παίρνουν το εισιτήριο για τους 8. Στα προημιτελικά,, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν σειρές αγώνων με τους νικητές να λαμβάνουν μέρος στο Final 4.

Ετικέτες:

PLANET SPORTS