Super League 1

Κόλμαν: «Είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία, μπορούσαμε και την νίκη»

Ο Κρις Κόλμαν έμεινε ικανοποιημένος από την ισοπαλία που απέσπασε ο Ατρόμητος από τον Ολυμπιακό ενώ τόνισε ότι θα μπορούσε να είχε πάρει και την νίκη.

22.01.2023 | 22:59

Ο Ατρόμητος απέσπασε σημαντική ισοπαλία με 1-1 από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι και ο Κρις Κόλμαν έμεινε ικανοποιημένος από αυτό το αποτέλεσμα. Ο προπονητής των «Περιστεριωτών» υποστήριξε ωστόσο ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη και την νικη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη, κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα. Δείξαμε συνολικά μία εξαιρετική προσωπικότητα, είμαι ευχαριστημένος, κάναμε φανταστική δουλειά, δείξαμε σπουδαίο χαρακτήρα σαν ομάδα.Τέτοιες εμφανίσεις χτίζουν αυτό τον σύνδεσμο μεταξύ της ομάδας και του κόσμου και μας φέρνουν πιο κοντά. Όταν οι φίλάθλοι έρχονται και βλέπουν την πολύ καλή δουλειά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο, αυτό μας δένει ακόμα περισσότερο και μας φέρνει ακόμη πιο κοντά και θα πρέπει να συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος είναι στο -5 από την εξάδα: «Υπάρχουν βαθμοί πίσω μας για να φτάσουμε στην εξάδα αλλά έχουμε και πολλά παιχνίδια να δώσουμε. Πριν από τα Χριστούγεννα ήμασταν 9 βαθμούς πίσω από την εξάδα, τώρα είμαστε 5. Τα ξεχνάμε όλα αυτά, επικεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα, σε πολύ καλή φόρμα, που έχρι βελτιωθεί πάρα πολύ και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή