Premier League

Κλοπ για Μπόρνμουθ: «Δεν είναι ωραίο να απολύεις κάποιον επειδή έχασε από την Άρσεναλ»

Η Μπόρνμουθ απέλυσε τον Σκοτ Πάρκερ μετά την ήττα της από τους «κόκκινους» με το βαρύ 9-0 και σε αυτό αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

30.08.2022 | 18:26

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αναφέρθηκε στην απόφαση της Μπόρνμουθ, να λύση την συνεργασία της με τον τεχνικό Σκοτ Πάρκερ, μετά την βαριά ήττα με σκορ 9-0 από την ομάδα του.

Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού παιχνιδιού των «κόκκινων» με την Νιούκαστλ, ο Γερμανός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του νεοφώτιστου συλλόγου. Ο Κλοπ είπε πως η απόφαση αυτή ήταν άσχημη και πως δεν γίνεται να παίρνει τέτοια απόφαση η διοίκηση όταν η Μπόρνμουθ αντιμετώπισε τις πρώτες αγωνιστικές την Μάντσεστερ Σίτι, την Άρσεναλ και την Λίβερπουλ.

«Έχεις τέσσερα ματς και στα τρία από αυτά αντιμετωπίζεις την Άρσεναλ, τη Σίτι και την Λίβερπουλ και ο εργοδότης σου, σου λέει “τα λέμε αργότερα”. Είναι πολύ άσχημο», είπε ο Γερμανός.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή