Football League

Καβάλα – Πίερικος 3-0: Παρέμειναν στην κορυφή οι γηπεδούχοι [vid]

Η Καβάλα παρέμεινε στην κορυφή του βόρειου ομίλου της Football League.

10.04.2021 | 16:07

Η Καβάλα πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στον βόρειο όμιλο της Football League, καθώς επικράτησε με 3-0 τον Πιερικό. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και έκαναν το 4/4 στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο ο Πιερικός ήταν καλύτερος στο ματς, αλλά η Καβάλα γρήγορα ισορρόπησε το ματς. Στο πρώτο ημίχρονο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 0-0.

Στο δεύτερο μέρος άλλαξε, όμως, η εικόνα. Η Καβάλα μπήκε δυνατά και μόλις στο 47ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με γκολ του Αδαμάκη. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι σκόραραν και δεύτερο γκολ με τον Στίκα, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Αδαμάκης με πλασέ.

Καβάλα (Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Θωμαΐδης (80′ Βακιρτζής), Ορφανίδης (74′ Γεωργακόπουλος), Βαλαβανόπουλος (74′ Μελισσόπουλος), Κόκκορης (56′ Κέρθι), Παπαδόπουλος Ε. (46′ Αδαμάκης)

Πιερικός (Παπαντωνίου- Θεοδοσιάδης): Αλεξιάδης, Τοπαλίδης (59′ Κανταρτζής), Χαρτσιάς, Γιαλαμίδης, Αποστολόπουλος, Μακρής, Παπαδόπουλος, Ιντζόγλου (74′ Ίτσιος), Κυβελίδης (74′ Μηλιώτης), Γκατσολάρι (87′ Τακίδης), Δεμηρτζόγλου (59′ Μπουολί)

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή