Πόλο

Καθάρισε και τον Απόλλωνα και παρέμεινε μόνη πρώτη η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 13-9 στον Λαιμό και παρέμεινε στην πρώτη θέση του β' ομίλου.

26.11.2022 | 18:48

Την μοναξιά της κορυφής του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Ανδρών απολαμβάνει η Βουλιαγμένη μετά την νίκη της με 13-9 επί του Απόλωνα Σμυρνης στον Λαιμό σε εξ αναβολής ματς για την 9η αγωνιστική.  Ο ΝΟΒ συνεχίζει με το απόλυτο, οδηγώντας την ελαφρά ταξιαρχία στην πρώτη της ήττα.

Για την ομάδα των νοτίων προαστίων πρώτος σκόρερ ήταν ο Τρούλος με 3 τέρματα, ενώ για την «ελαφρά ταξιαρχία» ο Μπογκντάνοβιτς με 4.

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 2-3, 4-3.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 3, Νικολαΐδης 2, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής 2, Καπότσης, Κουρούβανης Ν. 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Γιαννάτος.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 4, Μόκκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 3, Τουρκομένης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Μυρίλος, Τσιαβαλιάρης.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή