La Liga

Καρίμ Αντεγιέμι: Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Γερμανού επιθετικού της Σάλτσμπουργκ.

16.11.2021 | 20:08

Ο Καρίμ Αντεγιέμι είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στο ποδόσφαιρο και έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Ο ταλαντούχος επιθετικός φαίνεται να είναι το πρώτο μεταγραφικό αίτημα του Τσάβι. Καρίμ Αντεγιέμι: Στα ραντάρ της Μπαρτσελόνα

Το αστέρι της Σάλτσμπουργκ ακούει στο όνομα Καρίμ Αντεγιέμι και έχει κάνει όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου να μιλάει για αυτόν. Τα κορυφαία κλαμπς της Ευρώπης ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον 19χρονο άσο ανάμεσά τους πλέον και η Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά δημοσιεύματα οι «μπλαουγκράνα» κατέθεσαν και επίσημα πρόταση ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ για τον νεαρό παίκτη. Το έργο του συλλόγου της Καταλονίας όμως δεν θα είναι εύκολο καθώς στο «κυνήγι» για την απόκτηση του Αντεγιέμι είναι και η Μπορούσια Ντόρντμουντ. Επίσης  Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου «μάχονται» για τον επιθετικό της Σάλτσμπουργκ.

Ο σύλλογος της Αυστρίας απέκτησε τον Αντεγιέμι το 2018 από τις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου και έχει εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωμένο παίκτη. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έκαναν τον προπονητή των «πάντσερ», Χάνσι Φλικ, να τον καλέσει στην αποστολή. Τον περασμένο Σεπτέμβριο το ντεμπούτο συνδυάστηκε και με γκολ κόντρα την Αρμενία.

Τη φετινή σεζόν oΑντεγιέμι μετράει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με τα τρία εξ αυτών να έχουν σημειωθεί σε αγώνα Champions League.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή