Super League 2

Καλλιθέα – Αιγάλεω 1-0: Έκανε… ριφιφί

Καλλιθέα - Αιγάλεω 1-0: Έκανε… ριφιφί. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου σκόραρε στο 2ο λεπτό και το κράτησε ως το φινάλε, παρά την πίεση του Αιγάλεω.

24.11.2021 | 17:31

Μεγάλο… ριφιφί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Εκεί όπου διεξήχθη το ματς της Καλλιθέας με το Αιγάλεω, καθώς στο «Ελ Πάσο» γίνονται έργα. Η ομάδα του Βόκολου σκόραρε με το… καλημέρα στο ματς και παρά την πίεση των φιλοξενούμενων πήρε τους τρεις βαθμούς. Καλλιθέα – Αιγάλεω 1-0: Έκανε… ριφιφί.

Γκολ στα 94 δευτερόλεπτα για την Καλλιθέα

Στην πρώτη ουσιαστικά φάση του ματς, η ομάδα του Βόκολου κατάφερε να σκοράρει. Η μπάλα στρώθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής στον Δούμτση, εκείνος επιχείρησε το δυνατό σουτ. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Φυλακτού που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Μέσα σε 1 λεπτό και 34 δευτερόλεπτα ήρθε το γκολ και η Καλλιθέα πήρε το προβάδισμα (1-0). Από εκείνο το σημείο και μετά το Αιγάλεω ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Είχε περισσότερες φάσεις, την κατοχή της μπάλας (59%-41%) στο πρώτο ημίχρονο. Η πιο καλή του στιγμή, όμως, ήταν το μακρινό σουτ του Πιαστόπουλου στο 39′, με τον Στρέζο να παραχωρεί το κόρνερ. Κόντρα στη ροή του ματς, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μουνιέ άγγιξε το 2-0.

Κυριαρχία του Αιγάλεω και… ριφιφί

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους. Η κατοχή της μπάλας έφτασε σε ποσοστό 68%, με την αντίστοιχη της Καλλιθέας να πέφτει στο 32%. Ένα μόλις σουτ των γηπεδούχων. Το Αιγάλεω πίεσε πολύ, είχε πολλές τελικές στο δεύτερο μέρος. Εννέα σουτ εκ των οποίων τα πέντε ήταν στην εστία. Αλλά είτε ο Στρέζος, είτε η αστοχία των φιλοξενούμενων ήταν αυτή που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Καλλιθέα – Αιγάλεω 1-0: Έκανε… ριφιφί.

Καλλιθέα (Λ. Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος (62′ Βασιλούδης), Ρώσση, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ (71′ Κωστίκας), Δούμτσης, Κονέ (62′ Τσιντώνης).

Αιγάλεω (Απ. Χαραλαμπίδης): Φυλακτός, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος, Τριμμάτης, Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης, Πιαστόπουλος (65′ Σαμπανίδης).

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή