Super League 2

Καλαμάτα – Εργοτέλης 2-0: Χτίζει σερί η «Μαύρη Θύελλα» [vds]

Καλαμάτα-Εργοτέλης 2-0: Η ‘’Μαύρη Θύελλα’’ πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, σ’ ένα ματς που ο Εργοτέλης είχε τις ευκαιρίες, άλλα η Καλαμάτα είχε την ουσία.

27.11.2021 | 20:30

Η Καλαμάτα δημιούργησε νικηφόρο σερί στη Super League 2 μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Εργοτέλη (2-0), με τον Νίκο Αναστασόπουλο να πετυχαίνει το ομορφότερο γκολ της σεζόν ως τώρα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Χτίζει σερί η «Μαύρη Θύελλα»

Ο Μαρκόφσκι την έβαλε μπροστά

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε καλύτερα από τους γηπεδούχους το παιχνίδι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Κόνραντ στο 20’, όταν στο τετ α τετ που είχε, ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας Ταΐρης μπλόκαρε το σουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βουτσάς σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας απέκρουσε με υπερένταση.

Χτίζει σερί η «Μαύρη Θύελλα»

Στο 34’ είχαμε νέα ευκαίρια για τους Κρητικούς, με τον αμυντικό των γηπεδούχων Μοσέρ να απομακρύνει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή. Και κάπου εδώ ο κανόνας που υπάρχει στο ποδόσφαιρο ότι άμα χάνεις ευκαιρίες, θα δεχτείς γκολ, εφαρμόστηκε περίτρανα: Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μαρκόφσκι με σουτ έβαλε μπροστά τη Καλαμάτα, ανοίγοντας το σκορ(1-0).

Ίδιο μοτίβο στην επανάληψη

Στο δεύτερο ημίχρονο την υπεροχή την είχε πάλι ο Εργοτέλης, αλλά ο Ταΐρης βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα. Στο 64’ και στο 67’, ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας απέκρουσε τα σουτ των Κούτανεγκ και Κόνραντ, αντίστοιχα. Στο 80’ ο Πολατζίδης έκανε άστοχη κεφαλιά από πλεονεκτική θέση και στο 91’ ο Αναστασόπουλος ‘’κλείδωσε’’ το ματς.

Με μακρινό φάουλ πίσω από τη σέντρα, κρέμασε το Τσέλιο και με αυτόν τον απίθανο τρόπο έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Έτσι η ομάδα της Μεσσηνίας έφτασε στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα του νοτίου ομίλου της Superleague 2, με 6 πόντους, ενώ ο Εργοτέλης παρέμεινε στους 7 πόντους και στην 8η θέση.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Κωσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Μόζερ, Τσαγκαλίδης (76′ Σκεντεράι), Ματέους, Παυλίδης (70′ Μαβιγκά), Φελίπε (82′ Κόκκορης), Μαρκόφσκι.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (78′ Ποζατζίδης), Κόλα (78′ Πατρινός), Μίκο, Σαρρής, Βουτσάς (58′ Μπουτσάκης), Πέιος, Κοκκίνης (46′ Κωστανάσιος), Κόνρααντ, Χοσάμ (58′ Κούατενγκ).

Αλέξανδρος Μαρίνος

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή