Super League 2

Καλαμάτα – Εργοτέλης 2-0: Η γκολάρα της χρονιάς [vid]

Απίθανο γκολ πέτυχε για την Καλαμάτα ο Νίκος Αναστασόπουλος στη νίκη επί του Εργοτέλη.

27.11.2021 | 20:17

Καλαμάτα και Εργοτέλης αναμετρήθηκαν στην έδρα της πρώτης για τη Super League 2, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 2-0. Εκείνο όμως που αξίζει να κρατήσουμε από την αναμέτρηση είναι η γκολάρα του Νίκου Αναστασόπουλου. Καλαμάτα – Εργοτέλης 2-0: Η γκολάρα της χρονιάς .

Καλαμάτα – Εργοτέλης 2-0: Η γκολάρα της χρονιάς

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, η «Μαύρη Θύελλα» κέρδισε ένα φάουλ κάτω από τη σέντρα. Ο Νίκος Αναστασόπουλος ανέλαβε να το εκτελέσει.  Είχε την έμπνευση να στοχεύσει την εστία, παρά τη μεγάλη απόσταση από το τέρμα. Αυτό δεν το περίμενε ούτε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένα εντυπωσιακό γκολ που σίγουρα θα μπορούσε να είναι υποψήφιο για κορυφαίο της φετινής χρονιάς στη Super League 2 και όχι μόνο.

Η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα με τον Αναστασόπουλο να «πνίγεται» στις αγκαλιές των συμπαικτών του, έχοντας μόλις πετύχει ένα τέρμα το οποίο δε θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του. Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε ο Μάρκο Μαρκόβσκι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Δείτε το απίστευτο γκολ της Καλαμάτας για το 2-0:

Καλαμάτα – Εργοτέλης 2-0: Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καλαμάτα : Ταΐρης, Κωσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Mόζερ, Τσαγκαλίδης (Σκεντεράι 77’) Aλβες, Παυλίδης (Mαβινγκά 70’) Ντίας, Mαρκόφσκι

Εργοτέλης: Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (Ποζατζίδης 78’) Κόλα (Πατρινός 78’) Mίκο, Σαρρής, Βουτσάς (Μπουτσάκης 57’) Πέιος, Κοκκίνης (Κωστάνασιος 46’) Κόνραντ, Χοσάμ (Κουάτεγκ 57’)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή