Κάιρι Ίρβινγκ - Δεν κάνω το εμβόλιο, με προστατεύει ο Θεός | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Ελήφθη Over - Χρήστος Σούτος - Δημήτρης Γρηγορόπουλος

overfm.gr | NBA | Κάιρι Ίρβινγκ – Δεν κάνω το εμβόλιο, με προστατεύει ο Θεός

Ο Κάιρι Ίρβινγκ επιμένει να μην κάνει το εμβόλιο, παρά το γεγονός πως θα χάσει χρήματα – Δηλώνει ότι… «Με προστατεύει ο Θεός».

Ο Κάιρι Ίρβινγκ είναι ένας από τους παίκτες στο ΝΒΑ που επιμένουν να μην κάνει το εμβόλιο. Φυσικα και γνωρίζει πως θα χάσει χρήματα, έχοντας μπει και στο περιθώριο. Το ελεύθερο έχει πλέον να προπονείται στο Μπρούκλιν. Όμως, δεν θα μπορεί να παίξει στα εντός έδρας ματς των Νετς. Ο αστέρας του NBA, αρνείται να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού. Αυτό τον εμποδίζει να είναι κανονικά παρών σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του και το γνωρίζει. Βάση πάντα τη νομοθεσία στη Νέα Υόρκη.Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πιστεύει σε θεωρίες συνομωσίας, την ώρα που φαίνεται πως επιμένει στην απόφασή του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο Κάιρι Ίρβινγκ σε ανάρτησή του στο twitter, έγραψε:

”Με προστατεύει ο Θεός, εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους. Είμαστε ενωμένοι”, έγραψε στο Twitter ο ”Uncle Drew” και πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει τελικά με αυτή τη πρωτοφανή ιστορία.

PLANET SPORTS