Ηθοποιοί καταγγελίες: Σοκαριστικές μαρτυρίες για το κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Ηθοποιοί καταγγελίες: Σοκαριστικές μαρτυρίες για το κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων [vid]

Ηθοποιοί καταγγελίες: Μια ακόμα φρικιαστική αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας που αφορά πολύ γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη που καταγγέλλεται αυτή την περίοδο ότι είχε εμπλακεί και σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Ηθοποιοί καταγγελίες: Μια ακόμα φρικιαστική αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας που αφορά πολύ γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη που καταγγέλλεται αυτή την περίοδο ότι είχε εμπλακεί και σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.Η εν λόγω καταγγελία δόθηκε τηλεφωνικώς στο επιχειρησιακό κέντρο της αστυνομίας και αφορούσε παρουσία ανηλίκων σε οροφοδιαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Μάλιστα, υπήρχαν αναφορές για φωνές παιδιών, ενώ περιγραφόταν πως οι ανήλικοι προέρχονταν κυρίως από βαλκανικές χώρες.

Σύμφωνα με τους γείτονες του γνωστού ηθοποιού – σκηνοθέτη, την τελευταία δεκαετία, η παρουσία ανήλικων αγοριών κυρίως από το Πακιστάν, το Ιράκ και ορισμένα από τα Βαλκάνια στο διαμέρισμα του ήταν συνεχής. Ο σκηνοθέτης έφερνε τα ανήλικα με τη μηχανή του ή αυτά επισκέπτονταν μόνα τους το κουδούνι.

Όταν τα ρωτούσαν που πάνε, η απάντηση τους ήταν το όνομα του καλλιτέχνη και τον όροφο που μένει και πήγαιναν αμέσως στο διαμέρισμά του.

«Όσοι έρχονται είναι μαθητές μου στη σχολή»

Όταν ο ίδιος ερωτήθηκε από ανθρώπους της περιοχής και εφιστώντας την προσοχή του ώστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο με τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, η απάντησή του ήταν πως δεν συμβαίνει κάτι κι ότι όσοι έρχονται είναι μαθητές του στη σχολή, μάλιστα για την παρουσία των ανήλικων αλλοδαπών, ανέφερε ότι συμμετέχει σε εθελοντικό πρόγραμμα για μαθήματα θεάτρου σε ανήλικους από ξένες χώρες.

Επιπλέον, το 2015 άγνωστος επισκέπτης είχε κλειδώσει τον καλλιτέχνη στο μπαλκόνι του σπιτιού του, τον είχε κλέψει και εκείνος χρειάστηκε την βοήθεια των γειτόνων του.

PLANET SPORTS