Εθνικές Ομάδες

Ιταλικά ΜΜΕ: Ο Γκατούζο υποψήφιος για την Εθνική

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γειτονικής χώρας, ο πρώην προπονητής της Νάπολι και του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, είναι υποψήφιος για την εθνική Ελλάδος.

30.11.2021 | 16:49

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα, ο Γζενάρο Γκατούζο είναι υποψήφιος για να αναλάβει τον πάγκο της εθνικής. Ιταλικά ΜΜΕ: Ο Γκατούζο υποψήφιος για την Εθνική

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ αποτελεί παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της γαλανόλευκης μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα στο Nations League.

Έτσι η Εθνική αναζητά τον αντικαταστάτη του. Μέχρι στιγμής ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί τον μεγάλο στόχο. Ο Πορτογάλος είχε οδηγήσει την Εθνική στους 16 του Μουντιάλ το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ωστόσο τα ιταλικά μέσα βάζουν στο παιχνίδι και τον πρώην τεχνικό της Νάπολι, Τζενάρο Γκατούζο. Ο Ιταλός τεχνικός είχε ξανά εργαστεί στη χώρα μας ως τεχνικός του ΟΦΗ. Όπως αναφέρθηκε, μάλιστα, σε ρεπορτάζ σε ραδιοφωνικό σταθμό στη Νάπολη, ο Γκατούζο θέλει πολύ να εργαστεί και η Ελλάδα θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο.

Η Ελλάδα  έχει απουσιάσει από τις τελευταίες διοργανώσεις και  θέλει να επιστρέψει στο προσεχές Euro, γεγονός που συνιστά μεγάλο στοίχημα για τον 43χρονο τεχνικό.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή