Serie A

Ιταλία – Η πρωτιά της Μίλαν περνάει από το «Ολίμπικο»

Μεγάλη αναμέτρηση απόψε (24/04 21:45) στη Ρώμη, με τη Λάτσιο να υποδέχεται τη Μίλαν για την 34η αγωνιστική της Σέριε Α.

24.04.2022 | 12:20

Η Λάτσιο υποδέχεται στο «Ολίμπικο» τη Μίλαν, σε ένα παιχνίδι που είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι θέλουν να φτάσουν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας η οποία οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης χρονιάς, ενώ οι φιλοξενούμενοι να επιστρέψουν στην κορυφή.

Η Λάτσιο, προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Τορίνο. Βρίσκεται στην 6η θέση με 56 βαθμούς και κυνηγάει τη Ρόμα που έχει 58 (έχασε χθες 3-1 από την Ίντερ). Βέβαια, οι «Λατσιάλι» δεν μπορούν να αισθάνονται άνετα στη βαθμολογία. Ισόβαθμη μαζί τους είναι η Φιορεντίνα (παίζει σήμερα με τη Σαλερνιτάνα εκτός έδρας), ενώ έχει 54 βαθμούς η Αταλάντα.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν θα έχει στη διάθεση του για το αποψινό ντέρμπι τους Μάρουσιτς και Πέντρο.

Η Μίλαν από την άλλη, διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου από την Ίντερ, με 3-0 και πλέον ζορίζουν τα πράγματα και στο πρωτάθλημα. Οι «Ροσονέρι» ψάχνουν επιστροφή στις νίκες απόψε για να επιστρέψουν, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της Σέριε Α.

Ο Στέφανο Πιόλι έχει να αντιμετωπίσει απόψε τις απουσίες των Κιάερ, Φλορένζι και Μπενασέρ. Στα ευχάριστα νέα, είναι ότι επιστρέφει ο Ιμπραΐμοβιτς.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή