Serie A

Ιταλία – Έχασε η Σαλερνιτάνα, αλλά έμεινε στην κατηγορία μετά από γκέλα της Κάλιαρι [vid]

Η Σαλερνιτάνα θα βρίσκεται στη Σέριε Α και την ερχόμενη σεζόν, καθώς η Κάλιαρι δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Βενέτσια.

23.05.2022 | 09:08

Μπορεί τα βλέμματα όλων να ήταν στραμμένα στη Μίλαν χθες στην Ιταλία, όμως το βράδυ κρινόταν ποια θα είναι η τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί. Η Σαλερνιτάνα ή η Κάλιαρι.

Η Σαλερνιτάνα έπαιζε εντός έδρας με την Ουντινέζε. Η Κάλιαρι εκτός έδρας με την υποβιβασμένη Βενέτσια. Τα σενάρια πριν τα ματς ήταν απλά. Η Κάλιαρι ήθελε νίκη και να μην νικήσει η Σαλερνιτάνα.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Η ομάδα του Σαλέρνο, έχανε 0-3 στο ημίχρονο. Το τελικό σκορ ήταν 4-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν με κατεβασμένα χέρια.

Στη Βενέτσια, το ματς ήταν ισόπαλο 0-0 στο ημίχρονο. Η Κάλιαρι ήξερε ότι ήθελε μόλις ένα γκολ για να μείνει στην κατηγορία. Όσο και αν προσπάθησε η ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη, δεν κατάφερε ποτέ να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με το παιχνίδι να λήγει 0-0.

Η Κάλιαρι είχε 24 σουτ στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, όμως κανένα από αυτά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Η Σαλερνιτάνα εκεί που νόμιζε πως είναι καταδικασμένη, έμεινε τελικά στην κατηγορία.

Δείτε τα highlights των δύο αναμετρήσεων:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή