La Liga

Ισπανία – Μια ανάσα από τον τίτλο η Ρεάλ, έχασε δύο πέναλτι ο Μπενζεμά [vid]

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει φτάσει μία ανάσα από τον τίτλο στη La Liga και χθες το βράδυ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Οσασούνα.

21.04.2022 | 10:54

Η Οσασούνα υποδέχτηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 33η αγωνιστική της La Liga. Οι Μαδριλένοι πήραν τη νίκη με 1-3 και έφτασαν τις 4 σερί νίκες.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο και παίζουν άνετα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, θέλουν να εξασφαλίσουν και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Ο Νταβίντ Αλάμπα, άνοιξε το σκορ στο 12′ λεπτό. Η απάντηση δεν άρχισε από την Οσασούνα, με τον Μπούντιμιρ να ισοφαρίζει στο 13′ σε 1-1.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν πολύ γρήγορο και δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 45′ η Ρεάλ διπλασίασε τα τέρματα της, με τον Μάρκο Ασένσιο.

Το δεύτερο ημίχρονο, ανήκε στον τερματοφύλακα της Οσασούνα, Πάμπλο Ερέρα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, στο 52′ και στο 57′ έβγαλε δύο πέναλτι του Καρίμ Μπενζεμά. Στο τέλος της βραδιάς βέβαια, ο Ερέρα δέχθηκε γκολ από τον Λούκας στο 96′, όμως το ότι σταμάτησε 2 φορές τον Μπενζεμά από την άσπρη βούλα, είναι κάτι που θα θυμάται.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή