La Liga

Ισπανία: Επεισοδιακό φινάλε και «Χ» ανάμεσα σε Σεβίλλη και Βαγιαδολίδ (vid)

Δεύτερη αγωνιστική και δεύτερη γκέλα για τη Σεβίλλη, η οποία δεν κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Οσασούνα.

20.08.2022 | 08:55

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση στη Λα Λίγκα, με τις Σεβίλλη και Βαγιαδολίδ να μένουν ισόπαλες 1-1 χθες βράδυ στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Όχι ιδανικό ξεκίνημα για τους Σεβιγιάνους, οι οποίοι μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στην Οσασούνα (2-1) δεν μπόρεσαν να κάνουν σεφτέ στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα του Λοπετέγκι μπήκε πολύ ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν κατάφερε να βρει στο πρώτο μέρος τον δρόμο προς τα δίχτυα. Δημιούργησε 11 ευκαιρίες για γκολ, είχε 7 κόρνερ όμως μόλις 1 σουτ κατέληξε στον στόχο, το οποίο εξουδετέρωσε  ο Ασένχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα ήταν πιο ισορροπημένη με τον Ανουάρ να «παγώνει» το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στο 80′ λεπτό, καθώς μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 0-1.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους, ήρθε 6 λεπτά αργότερα, με τον Ρέκικ  να κάνει τ0 1-1 μετά από μεγάλο λάθος του τερματοφύλακα της Βαγιαδολίδ.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή