La Liga

Ισπανία – Ασταμάτητη Μπαρτσελόνα, τεσσάρα στην Οσασούνα [vid]

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει τις σπουδαίες εμφανίσεις στο ισπανικό πρωτάθλημα καθώς χθες νίκησε με 4-0 την Οσασούνα στο «Καμπ Νόου».

14.03.2022 | 09:42

Η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε χθες (13/03) την Οσασούνα στο «Καμπ Νόου» για την 28η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Οι «Μπλαουγκράνα» πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση και επικράτησαν με 4-0.

Εύκολο βράδυ για την ομάδα του Τσάβι. Μετά το 0-0 με την Γαλατάσαραϊ για το Γιουρόπα Λιγκ, φαίνεται πως η Μπαρτσελόνα ξέσπασε στην Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με το καλημέρα στο γήπεδο για να πάρουν το ματς.

Στο 14′ ο Φεράν Τόρες άνοιξε το σκορ με πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης  7′ λεπτά αργότερα και στο 21′ λεπτό έκανε το 2-0 ενώ ο Ομπαμεγιάνγκ στο 27′ έκανε το σκορ 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Ρίκι Πούιγκ στο 75′ κάνοντας το 4-0. Τέταρτη σερί νίκη στην Λα Λίγκα για την «Μπάρτσα» η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση με 51 βαθμούς. Η Οσασούνα από την άλλη είναι 11η με 35.

Απολαύστε τα στιγμιότυπα της χθεσινής αναμέτρησης:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Youtube, στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή