Διεθνή

Ισόπαλο old firm στο «Άιμπροξ» με νικήτρια την …Σέλτικ

Ισόπαλο με 2-2 έληξε το Οld Firm ανάμεσα στην Ρέιντζερς και στην Σέλτικ στο «Άιμπροξ» με νικήτρια την δεύτερη που διατήρησε την διαφορά των 9 βαθμών από την αιώνια της αντίπαλο.

02.01.2023 | 17:03

Χωρίς νικητή έληξε το Old Firm καθώς η Ρέιντζερς με την Σέλτικ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο «’Αιμπροξ». Η μεγάλη νικήτρια όμως ήταν η φιλοξενούμενη ομάδα καθώς διατήρησε την διαφορά των 9 βαθμών της από την αιώνια αντίπαλο.

Μόλις στο 5′ οι «Κέλτες» πάγωσαν το Άιμπροξ καθώς έπειτα από λάθος του Μορέλος ο Μαέντα πήρε την μπάλα και αφού απέφυγε τον Ταβερνιέρ νίκησε στο τετ α τετ τον ΜακΓκρέγκορ για το 0-1. Οι «διαμαρτυρόμενοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 25′ να ισοφαρίσουν όταν ο Χαρτ ολιγώρησε ΄και έκανε βολέ πάνω στον Μορέλος που γύρισε στον Καμαρά και αυτός στον Κεντ που σούταρε μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στην συνεχεια ο Μορέλος είχε δυο κεφαλιές άουτ από καλή θέση στο 42′ και στο 45΄αντίστοιχα.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή. Στο 47′ ο Σάκαλα μοίρασε στον Κεντ που έκανε το φαλτσαριστό πλασέ από αριστερά και ισοφάρισε σε 1-1. Και έξι λεπτά αργότερα κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Σάκαλα από τον Στάρφελντ και ο Ταβερνιέρ το μετέτρεψε σε γκολ για το 2-1 της Ρέιντζερς. Και στο 88′ οι «καθολικοί» ισοφάρισαν όταν από πάσα του Γιακουμάκη η μπάλα έφτασε στον Ζότα και μετά πέρασε από όλους και έφτασε στον Φουρουχάσι που με σουτ έκανε το τελικό 2-2.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή