Super League 1

Ιωνικός-ΟΦΗ: Για την επιστροφή στις νίκες

Ο Ιωνικός σήμερα (26/2) στις 16:00 υποδέχεται τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

26.02.2023 | 10:00

Ο Ιωνικός στις 16:00 υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 24η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με στόχο να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και οι δυο ομάδες.

Ο Ιωνικός βρίσκεται στην 12η θέση με 15 βαθμούς και στην προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-0 απο τον Παναιτωλικό. Στα αγωνιστικά, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει και πάλι στους τραυματίες Σόουζα και Γούλερι, ενώ εκτός έμεινε και ο Τσίμπσαχ. Αντίθετα, εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν στην αποστολή των Νικαιωτών οι Ρομαό και Κάνιας.

Απο την άλλη, ο ΟΦΗ βρίσκεται στην δέκατη θέση με 23 βαθμούς και στην προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα με 3-0 απο τον Άρη. Στα αγωνιστικά, ο Τοράρινσον έμεινε εκτός αποστολής για οικογενειακούς λόγους. Την ίδια ώρα που πέρα από τους τιμωρημένους Μεγιάδο και Λάρσον, εκτός έμειναν και οι τραυματίες Φελίπε και Νέιρα, όπως και ο Θεοδοσουλάκης.

 

Α’ βοηθός: Τρύφωνας Πετρόπουλος

Β’ βοηθός: Άγγελος Κολλιάκος
4ος διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος
VAR: Ιωάννης Παπαδόπουλος

 

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

 

Ετικέτες

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή