Super League 2

Iωνικός: Χωρίς προβλήματα η αποστολή για τα Χανιά

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν ενόψει της αναμέτρησης με τα Χανιά.

26.02.2021 | 17:31

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιωνικού για την αυριανή(26/02) αναμέτρηση με τα Χανιά στην Κρήτη.

Η ομάδα της Νίκαιας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τους Ιμπραχίμα Νιάσε Βασίλη Πογκοσιάν να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή του συλλόγου.

Μάλιστα ο προπονητής του Ιωνικού Δημήτρης Σπανός έκανε την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης, προτού ανακοινώσει την αποστολή για τον ερχόμενο αγώνα.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Σπανού, ολοκλήρωσε η ομάδα μας την προετοιμασία της, για το παιχνίδι με τα Χανιά στην Κρήτη (Σάββατο 27/02 14:45 ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SL2.

Αμέσως μετά το τέλος, ανακοινώθηκε η αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνεται κανονικά ο Ιμπραχίμα Νιάσε που ανέβασε ρυθμούς σήμερα. Εκτός είναι, ο Ισαάκ Κονέ, που ακολουθεί ατομικό και θεραπεία λόγω προβλήματος στον προσαγωγό. Εκτός είναι και ο Νίκος Μουστάκης, λόγω μικροενόχλησης. Για πρώτη φορά στην αποστολή, βρίσκεται ο Βασίλης Πογκοσιάν, αφού διευθετήθηκε το θέμα με το δελτίο του.

Η αποστολή της ομάδας μας: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης, Κώστας Τσιριγώτης, Μιχάλης Κύργιας, Μανώλης Φαζός, Δημήτρης Κοτσώνης, Γκούρζιντερ Σινγκ, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Γιάννης Γκοτσούλιας, Ιμπραχίμα Νιάσε, Φρανκ-Ερίκ Τιεντσέ, Βασίλης Πογκοσιάν, Μαρτίν Ρόλε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Αρμίντο Μπρίτο, Ανδρέας Βλαχομήτρος, Μιχάλης Κουϊρουκίδης, Γιώργος Μάναλης, Λευτέρης Ματσούκας, Ματίας Κάστρο.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή