Ίντερ-Γιουβέντους - Φαβορί σε ρόλους αντίστροφους | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Write - Τάσος Ζαφειράκης

overfm.gr | Serie A | Ίντερ-Γιουβέντους – Φαβορί σε ρόλους αντίστροφους

Μετά από 11 χρόνια η Ίντερ αντιμετωπίζει την Γιουβέντους ως πρωταθλήτρια Ιταλίας σε ένα «Derby D’Italia» αλλιώτικο από τα άλλα.

Ίντερ εναντίον Γιουβέντους πράξις…229! Το πρώτο Derby D’Italia της σεζόν είναι γεγονός με τις δύο ομάδες να διασταυρώνουν για μια ακόμη χρονιά τα ξίφη τους με την διαφορά στην ιδιοσυγκρασία και την ταυτότητα τους να μην γεφυρώνεται. Η μόνη διαφορά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Η Ίντερ μπαίνει στο ντέρμπι με τον αέρα της πρωταθλήτριας Ιταλίας και η Γιουβέντους σαν… κοινή θνητή. Παράλληλα έχουμε το πρώτο sold-out στην μετά-πανδημίας εποχή κάτι που αναμένεται να κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον.Παρόλα αυτά οι «Νερατζούρι» είχαν αρκετές απώλειες με πρώτη και καλύτερη αυτήν του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι έναντι 115 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως επίσης και ο Ασράφ Χακίμι έναντι 60 εκατομμυρίων. Παράλληλα στην ομάδα ήρθαν και οι Τζέκο, Μαρότα, Ντάμφρις, Τσαλχάνογλου και Κορέα.

Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μόλις τρεις βαθμοί και η «Μεγάλη Κυρία» έχει τη ευκαιρία να πιάσει την Ίντερ στην βαθμολογία σε περίπτωση που φύγει με το διπλό από το Τζουζέπε Μεάτσα. Όπως και να χει  οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί, αλλά όλα θα φανούν στο χορτάρι. Θα μπει τελικά τελεία στην οκταετή κυριαρχία της Γιουβέντους;

 

PLANET SPORTS