Bundesliga

Ίδρωσε αλλά πέρασε στο τέλος η Φράιμπουργκ στους 8

Έστω και πολύ δύσκολα η Φράιμπουργκ επικράτησε με 2-0 της Σαντχάουζεν στο «Χάρντβαλτν Στάντιον» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

07.02.2023 | 20:54

Η Σαντχάζουζεν χτύπησε στα ίσα το ματς και παραλίγο να το πάει στην παράταση όμως η Φράιμπουργκ με δυο γκολ στο τέλος απέδρασε από το «Χάρντβαλτν Στάντιον» και κέρδισε με 2-0 με αποτέλεσμα να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό ποιοτικά με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δυο καλές ευκαιρίες με τον Γκρέγκοριτς στο 5 και στο 37′ με τον Ντρέβες να τον νικάει σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Στο 41΄η κεφαλιά του Κούμπλερ κατέληξε μόλις άουτ και στο 49′ η αντίστοιχη του Σάλαι αποκρούστηκε από τον Ντρέβες.

Ενώ τα λεπτά περνούσαν και η Φράιμπουργκ πίεζε, στο 87′ καρποφόρησε η υπεροχή της και με αυτογκόλ του Αλ Γκαντιουί έκανε το 0-1 και ο Πέτερσεν στο 95′ σφράγισε την πρόκριση για την ομάδα του κάνοντας το 0-2.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή