Η χυλόπιτα του Ολυμπιακού στον Ολιβέιρα, ο "πάγος" του Λουτσέσκου και η λύση του Ντουμπάι | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Η χυλόπιτα του Ολυμπιακού στον Ολιβέιρα, ο “πάγος” του Λουτσέσκου και η λύση του Ντουμπάι

Αποκαλύψεις της Πανδώρα για την υπόθεση Νέλσον Ολιβέιρα: προτάθηκε στον ΠΑΟΚ με τα χρήματα που του είχε προσφέρει η ΑΕΚ αλλά αρνηθεί ο ίδιος. Είχε προταθεί στον Ολυμπιακό αλλά κόπηκε λόγω… Τικίνιο. Τι ισχύει με Μαγιόρκα και γιατί η υψηλή εφορία στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τον στέλνουν στην Αραβία, με εναλλακτικές Τουρκία κι Ελλάδα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα που στην ΑΕΚ έπαιρνε 1.200.000 ετησίως κι απέρριψε πρόταση για ανανέωση ύψους 800.000 ευρώ το χρόνο συν υψηλά μπόνους, είναι αλήθεια πως προτείνεται δεξιά κι αριστερά, Εσχάτως μάλιστα υπήρξαν δημοσιεύματα για ΠΑΟΚ και Μαγιόρκα…Η Πανδώρα σήμερα με στοιχεία θα σας βάλει μέσα στο πως ακριβώς έχει η υπόθεση Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος στραικερ απο Ελλάδα είχε προταθεί στον Ολυμπιακό(έφαγε “χυλόπιτα” αφού ο συμπατριώτης του Μαρτίνς είχε “καψούρα’ τον Τικίνιο) ενώ όντως προτάθηκε και στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα στους “ασπρόμαυρους” προτάθηκε πάνω κάτω με τις αποδοχές που του πρόσφερε η ΑΕΚ αλλά τις απέρριψε!! Βέβαια στον ΠΑΟΚ ζητάει και μπόνους υπογραφής (250.000 ευρώ για κάθε χρόνο που θα υπογράψει) ως ελεύθερος, κάτι που δεν θα μπορούσε να απαιτήσει από την ΑΕΚ…

Για τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου ο Ολιβέιρα είναι μια από τις προτάσεις επιθετικών που του έχουν γίνει, χωρίς αυτή την στιγμή να υπάρχει κάποια θετική αντίδραση. Άλλωστε οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να ανανεώσουν τον δανεισμό του Κρενμτσικ αλλά η Μπριζ δεν βιάζεται και παραπέμπει για μετά το Euro. Πρόβλημα…

Για την Μαγιόρκα που γράφουν ο Ολιβέιρα θα πρέπει να ρίξει πολύ τις απαιτήσεις του. Για τον ίδιο λόγο που πολύ δύσκολα θα βρει προσφορά στα λεφτ’α αυτά ( 1 με 1,2 εκατ.) από ομάδα ενός από τα 6 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δηλαδή την υψηλή εφορία που σχεδόν διπλασιάζει το κόστος για το κλάμπ. Αντιθέτως στην Ελλάδα απο αυτή την σεζόν ο φόρος στα συμβόλαια πέφτει στο 22 %!!

Στο δια ταύτα ο Ολιβέιρα για το κασέ που ζητάει έχει την λύση της Τουρκίας ή της…Αραβίας. Με την στήλη να δίνει την είδηση πως η πλευρά του Πορτογάλου στράικερ είναι από χθες σε προχωρημένη διαπραγμάτευση με ομάδα του Ντουμπάι!

PLANET SPORTS