Serie A

Η Σαλερνιτάνα βρήκε Ντια-να και πέτυχε μεγάλο διπλό

Με τον Ντία σε ρόλο εκτελεστή και δημιουργού αντίστοιχα η Σαλερνιτάνα πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Λέτσε μέσα στο «Βία Νταλ Μάρε».

27.01.2023 | 23:45

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντία ο οποίος έβαλε το πρώτο και δημιούργησε το δεύτερο τέρμα , η Σαλερνιτάνα πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Λέτσε με 2-1 μέσα στο «Βία Νταλ Μάρε». Αποτέλεσμα ήταν να την περάσει και να βρισκεται 14η με 21 βαθμούς, έναν πόντο και μια θέση μπροστά από την αντίπαλο της.

Στο 5′ μόλις η ομάδα του Σαλέρνο άνοιξε το σκορ με τον Ντια να σουτάρει με την μπάλα να πέρνει φάλτσο και να κάνει το 0-1. Και στο 20′ ο ίδιος παίκτης πάσαρε στον Βιλένα και με πλασέ έγραψε το 0-2 παγώνοντας για δεύτερη φορά το «Βία Νταλ Μάρε». Τρία λεπτά αργότερα ο Πετσέλα έκανε το γύρισμα για τον Στρεφέτσα που με προβολή μείωσε σε 1-2 για τους νεοφώτιστους.Στο 37’ ο Στρεφέτσα επιχείρησε το σουτ, όμως ο Οτσόα ήταν σωστά τοποθετημένος και έκανε την επέμβαση.

Στο 55΄ ο Καντρέβα δοκίμασε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στο 64’ ο Φαλκόνε είπε όχι στην πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Σάμπια. Στο 81′ το συρτό σουτ του Ντι Φραντσέσκο κατέληξε λίγο άουτ.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκέντρεϊ, Ματσιρότο, Ουμτιτί, Πετσέλα, Μπλιν(78’ Άσκιλντσεν), Χιούλαντ, Μαλέ(56’ Γκονζάλεθ), Ουντίν(45’ Ντι Φραντσέσκο), Κολόμπο(70’ Σισέι), Στρεφέτσα(78’ Μπάντα)

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Σάμπια(82’ Λοβάτο), Τροοστ-Εκόνγκ, Μπρον, Μπράνταριτς, Καντρέβα, Λ.Κουλίμπαλί(62’ Κρίνγκο), Μπόχινεν(45’ Νικολούσι), Βιλένα(86’ Κάστανος), Πιότεκ, Ντιά

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

 

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή