Super League 1

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό

Οριστικοποιήθηκε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο σε αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19.30.

22.12.2022 | 19:21

Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο που θα ξεκινήσει στις 19.30. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου με σύστημα 4-2-3-1 με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, ο Σάστε στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Ράφα Σοάρες στο αριστερό, στο κέντρο της άμυνας οι Ίνγκασον και Κουλιεράκης. Στο κέντρο θα ναι οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Σβαμπ, στο δεξί άκρο θα είναι ο Νάρεϊ, στο αριστερό ο Κωνσταντέλιας, στον άξονα ο Ελ Καντουρί και στην επίθεση ο Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Αουγκούστο, Σβαμπ – Νάρεϊ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας – Ολιβέιρα

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κάργας, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Ντάντας, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή