La Liga

Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Καταιγιστικοί οι «μπλάνκος»

H «βασίλισσα» ήταν επιβλητική κόντρα στη Γρανάδα. Χωρίς να δυσκολευτεί, επικράτησε με το εμφατικό 4-1 και έπιασε κορυφή.

21.11.2021 | 19:35

Η Γρανάδα υποδέχτηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 14η αγωνιστική της La Liga. Η «βασίλισσα» έριξε τεσσάρα και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Καταιγιστικοί οι «μπλάνκος»

Επιβλητική «βασίλισσα» από την αρχή του παιχνιδιού

Αν και στην αρχή η άμυνα της Γρανάδα κρατούσε γερά, η Ρεάλ βρήκε τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα. Το σκορ για τους φιλοξενούμενους  άνοιξε ο Μάρκο Ασένσιο στο 19’. Ο Ισπανός μέσος δέχτηκε κάθετη μπαλιά από τον Κροος και με δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ για τους «μερένγκες».

Λίγο αργότερα στο 25’ με πάσα πάλι του Κροος, ο Νάτσο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλά κλεισμένοι και το μόνο που έκαναν ήταν να μειώσουν με το γκολ του Λουίς Σουάρες στο 34’ με το ημίχρονο να λήγει 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε γκάζι χωρίς να αφήσει στη Γρανάδα περιθώριο να αντιδράσει. Στο 56’ ο Βινίσιους, που διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τους «μπλάνκος», σκόραρε πετυχαίνοντας το 3-0 μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της Ρεάλ.

Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-4: Καταιγιστικοί οι «μπλάνκος»

Στο 67’ ο Μονχού της Γρανάδας αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για φάουλ πάνω στον Βινίσιους και αναγκάστηκε να συνεχίσει με 10 παίκτες. Αποβλήθηκε και ο προπονητής, Ρόμπερτ Μορένο, για διαμαρτυρία. Ο Φερλάν Μεντί σκόραρε το τέταρτο γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου για τους Μαδριλένους.

Ο Γάλλος έφυγε μόνος του απέναντι στην εστία και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαξιμιάνο. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εμφανώς ανώτερη και είχε κι άλλες ευκαιρίες να μεγαλώσει το σκορ με τους  Ροντρίγκο και Μπενζεμά. Η ομάδα της Ανδαλουσίας προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να πιέσει  χωρίς όμως  να κερδίσει κάτι παραπάνω.

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται προσωρινά στη κορυφή του πρωταθλήαμτος  με 30 βαθμούς και ετοιμάζεται για τον αγώνα του Champions League την Τετάρτη στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Σέριφ.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιλιάνο, Κουίνι, Βίκτορ Ντίας (58′ Τορέντε), Χερμάν, Νέβα, Ροτσίνα (59′ Μολίνα), Γκοναλόν (Ρουίς), Μόντσου, Σόρο (78′ Εσκουδέρο), Πουέρτας (46′ Μοντόρο), Λουίς Σουάρες

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Νάτσο, Αλάμπα (83′ Βαγέχο), Μεντί, Καζεμίρο, Κρόος (80′ Καμαβινγκά), Μόντριτς (80′ Ίσκο), Ασένσιο, Βινίσιους (71′ Ροντρίγκο), Μπενζεμά (80′ Γιόβιτς)

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή