Premier League

Γουέστ Χαμ – Θέλει να φέρει ξανά στην Ευρώπη τον Μπαρμπόσα

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, είναι δυσαρεστημένος με τη κατάσταση που επικρατεί στη Φλαμένγκο και η Γουέστ Χαμ καραδοκεί για την απόκτησή του.

14.01.2022 | 11:13

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα ετοιμάζεται να παίξει ξανά στην Ευρώπη. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός θέλει να φύγει από τη Φλαμένγκο, μετά την απώλεια του Κόπα Λιμπερταδόρες και την απόλυση του προπονητή Ρενάτο Γκαούτσο. Μετά τον Βραζιλιάνο τεχνικό τα ΜΜΕ στο Ρίο Ντε Τζανέιρο αναφέρουν πως θα φύγει και ο σταρ της «Φλα». Ο «Γκαμπιγκόλ» θέλει να παίξει στην Αγγλία και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Γοέστ Χαμ.

Ο 26χρονος διεθνής Βραζιλιάνος φορ είχε περάσει πριν έξι χρόνια τον Ατλαντικό. Τότε είχε υπογράψει με την Ίντερ, ωστόσο δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και επέστρεψε στη πατρίδα του. Τα «σφυριά» πρότειναν στην Φλαμένγκο την απόκτηση του Μπαρμπόσα με τη μορφή δανεισμού για 18 μήνες. Μάλιστα στον δανεισμό περιέχεται και οψιόν αγορά που ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα ο διεθνής φορ, ο οποίος έχει 104  γκολ σε 147 ματς με τη «Φλα». Ο Μπαρμπόσα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τη διοίκηση και θα τη πιέσει, προκειμένου να τον αφήσουν να συνεχίσει τη καριέρα του στα αγγλικά γήπεδα.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή