ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλυκά Νερά: Αναγνώρισε τη γλώσσα που μιλούσαν οι δολοφόνοι ο σύζυγος της Καρολάιν [βίντεο]

Νέα στοιχεία για τη ληστεία στα Γλυκά Νερά, που οδήγησε στον θάνατο της 20χρονης Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μόλις 11 μηνών παιδί της.

06.06.2021 | 21:24

Όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής.

Όπως έχει καταθέσει ο 32χρόνος πιλότος στις Αρχές, άκουσε τους δολοφόνους της συζύγου του να μιλούν σε ξένη γλώσσα και μετά από πολλές προσπάθειες του ιδίου και των Αρχών, ο πιλότος κατάφερε να πιστοποιήσει ότι πρόκειται για Αλβανικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Κάρολαϊν, έχει βρεθεί αποτύπωμα παπουτσιού το οποίο ανήκει σε έναν από τους δράστες και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Επιπλέον, στο μικροσκόπιο των Αρχών, για την ταυτοποίηση των δραστών, έχουν μπει επιθέσεις που έγιναν στο παρελθόν, με παρόμοια μεθοδολογία.

Εξάλλου, συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές του ζευγαριού που βασανίστηκε από συμμορία ληστών, μέσα στο σπίτι τους, στο Αλεποχώρι, όπου ο άντρας είναι εκπαιδευτής του πιλότου από τα Γλυκά Νερά και συζύγου της Κάρολαϊν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν και άλλες επιθέσεις που έχουν κοινά χαρακτηριστικά, ελπίζοντας να ανακαλύψουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες της δολοφονίας.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή