Premier League

Γκρίνγουντ: Ο Άγγλος παραμένει ελεύθερος με εγγύηση

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ελεύθερος με εγγύηση μετά την τελευταία ακρόαση της υπόθεσης που αφορά τις καταγγελίες για βιασμό και τις απειλές θανάτου.

24.06.2022 | 21:29

Ο πολλά υποσχόμενος νεαρός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μέισον Γκρίνγουντ, συνεχίζει να έχει προβλήματα με τον νόμο. Ο 20χρονος μετά και την τελευταία ακρόαση της υπόθεσης καταγγελιών για βιασμό και απειλές θανάτου παραμένει ελεύθερος με εγγύηση.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του για βιασμό, ξυλοδαρμό αλλά και απειλές δολοφονίας. Αυτές οι καταγγελίες τον έχουν θέσει εκτός πλάνων της ομάδας από το Μάντσεστερ. Η ομάδα έχει ξεκαθαρίσει πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ομάδα μέχρι να γίνει τελειώσει η υπόθεση του.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το πόρισμα το οποίο αναμένεται να βγάλει το δικαστήριο θα καθυστερήσει εντείνοντας την αγωνία.  Η Αγγλική αστυνομία έκανε γνωστό πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος προς το παρόν υπό εγγύηση, με τις έρευνες φυσικά να συνεχίζονται.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή