Premier League

Γκουαρντιόλα: «Θα είναι μια μεγάλη μάχη με την Άρσεναλ»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε οτι το παιχνίδι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έμιρεϊτς» θα είναι μια μεγάλη μάχη.

14.02.2023 | 17:45

Η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» αύριο (15-2) στις 21.30 στο ντέρμπι που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει τον φετινό τίτλο στην Αγγλία. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε ότι περιμένει μια μεγάλη μάχη ενώ υποστήριξε ότι οι «κανονιέρηδες» φέτος είναι η καλύτερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Μέχρι στιγμής, η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα στην Premier League. Το νιώσαμε πριν από μερικές εβδομάδες στο Κύπελλο Αγγλίας. Η δέσμευση είναι έντονη. Θα είναι μια μεγάλη, μεγάλη μάχη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν πιστεύω πραγματικά ότι πριν από μία εβδομάδα ήμασταν εκτός φόρμας και τώρα έχουμε επιστρέψει σε φόρμα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, μπορείς να παίξεις καλά και να κερδίσεις και όλα είναι τέλεια, αλλά αύριο μπορεί να χάσεις. Αύριο είναι σημαντικό παιχνίδι. Όλοι το ξέρουν και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», ήταν τα λόγια του Καταλανού τεχνικού.

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή