Super League 1

Γιοβάνοβιτς: «Ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι και δεν μας απείλησε ο ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε για τη μεγάλη νίκη - ανατροπή του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

03.10.2022 | 10:48

Άψογη δουλειά και οργάνωση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Παναθηναϊκός έκανε ανατροπή στην «Τούμπα» και συνεχίζει το πρωτάθλημα έχοντας μόνο νίκες.

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής των «πρασίνων» μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι δύο ομάδων που ασχολήθηκαν πολύ με το τακτικό κομμάτι. Υπήρχαν κάποια πράγματα που άλλαξαν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, πράγματα που δεν κάναμε στο πρώτο και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ανοίξαμε το ματς, ήμασταν πιο γρήγοροι στην μεταφορά της μπάλας και απειλήσαμε περισσότερο. Ο χώρος του κέντρου ήταν αυτός που έγειρε την πλάστιγγα στη δικιά μας πλευρά.

Ελέγξαμε καλύτερα το παιχνίδι και δεν μας απείλησε πολύ ο ΠΑΟΚ. Οι λεπτομέρειες και σήμερα έκαναν την διαφορά».

-το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε δύο ντέρμπι με ανατροπή:

«Είναι σίγουρα σημαντικό να μπορείς να κερδίζεις συνέχεια, ειδικά τα ντέρμπι, είμαστε μία ομάδα που είναι συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς, κάτι που μας δίνει πλεονέκτημα στον βαθμό ετοιμότητάς μας, αλλά έχουμε απόλυτο σεβασμό σε όλες τις ομάδες που διεκδικούν μαζί μας το πρωτάθλημα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΚ είναι πολύ δυνατοί.

Πάντα υπάρχουν κακά διαστήματα για την κάθε ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να δείξουμε διάρκεια, έχουν περάσει μόνο έξι παιχνίδια, υπάρχει δρόμος.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει πάντα να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά η ομάδα έχει καιρό να κάνει, πρέπει να κρατηθούμε προσγειωμένοι. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν ενσωματωθεί πλήρως ακόμη, ενώ και οι ελλείψεις παίζουν ρόλο.

Είμαστε αισιόδοξοι, αρκεί να υπάρχει και σοβαρότητα. Είναι ωραίο να είσαι πρώτος, σίγουρα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης, ειδικά στο κομμάτι παιχνιδιού που έχουμε την κατοχή της μπάλας».

-την ψυχολογία που υπάρχει στον Παναθηναϊκό:

«Δεν είμαι λάτρης αυτής της κουβέντας, πληρωνόμαστε για να κάνουμε κάτι καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Δουλεύουμε πολύ, προσπαθούμε και τρέχουμε επίσης και αυτό που έχουμε είναι η παρακαταθήκη της περσινής ομάδας, βλέπετε ότι λίγοι είναι οι παίκτες που ήρθαν φέτος και παίζουν τόσο πολύ.

Έχουμε διάθεση, δεν φοβόμαστε, αλλά επαναλαμβάνω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Πρέπει να παράγουμε περισσότερες ευκαιρίες».

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram στο Youtube στο TikTok.

To overfm.gr χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης

αποδοχή